Vilken färg passar just ditt kök? 6 inspirationstips.


Kök är hemmets viktigaste rum. Ett väl utrustat och inrett kök är värdens stolthet och visitkort. Vi vill allt oftare vår heminredning bli unik, skilja sig från andra projekt och bryta mot scheman. Nedan hittar du sex projekt med intressant målade kök som inte följer traditionella mallar.

1. Violett kök i en klassisk stil.
Klassisk köksinredning förknippas oftast med neutrala färger. Men här får du en stilig inredning och moderna kulörer. Överraskande och ovanlig blandning av det traditionella och det moderna. Ett riktigt intressant inredningsprojekt.

 

fioletowa_kuchnia

2. Mörkt där uppe, ljust här nere.
Mörka och tunga färger blir lättare och går uppåt. Vitt öppnar sig runt bänken och under övre skåpen. Den vita väggen mellan de övre och nedre skåpen blandar sig med vita skåp nedan och når upp till golvet. Köket ser upp och ner åt. Det ser lätt och busigt ut. Trots tonade kulörer är det modernt och glatt.

kuchnia_w_kolorze_grafitowym

3.Trä och färg.
En blandning av några kontrastfärger med vitt och varmt bokträ ger en ljus och glad inredning. Lättheten uppnås med vita golv, bänkar och upphängda skåp. Sådan sammanställning av olika kulörer berättar att värden är glad, aktiv och med ung själ. Sådant kök bevisar att du inte ska bli rädd för starka lösningar och att det lönar sig att söka egen inspiration när det gäller inredning.

kuxhnia_w_kolorach_tym_i_niebieskim

4. Det röda.
Mycket intensivt röd färg i stora mängder passar till ovanlig köksinredning. Färgen gör köket till det unika. Kulören är fylld med energi och ser stark, extravagant och mycket skön ut med rätt belysning från takfönster och i sammanställning med vitt.

czerwona_kuchnia

5. För det första: grönskan.
Denna gröna nyans väcker din matlust nästan omedelbart. Den fyller dig med energi och piggar upp. Ett stort fönster öppnar köket för landskapet utanför. Trädgårdsgrönskan blir en förlängning av kökets inredning. Med det samma ser rummet större ut. En stark färg blir alltid ett intressant inredningskoncept. Den står själv för inredningen och förtränger möbler och tillbehör till andra plan.

 kuchnia_w_kolorze_zielonm

6. Allt blir orange.
Orange ger köket den glada stämningen. Varm orange bakgrund visar fram ljusa möbler i björkträ och vit. Den fylliga färgen får dig känna på själens glädje.

kuchnia_w_kollorze_pomaraczowym

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.