Väggmålning – projektinspiration.

INDIVIDUALITET
De nyaste trenderna satsar på individualitet. Det är du som bestämmer hur dina väggar ska se ut - ju mer okonventionellt projekt desto bättre. Det finns inga dåliga, fel eller dumma lösningar. Den enda begränsningen är brist på mod att få fram sina visioner och inte tillräckligt mycket med fantasi.

01_db_03_c13_c7_c27

Väggarna har kommit till liv och deltar aktivt i ditt liv. Nu blir väggarna ditt anteckningsblock eller en minnestavla med foton, räkningar och prylar. Allt blir enklare med enkel renovering. Nu har du tillgång till högkvalitativa produkter som appliceras smidigt och enkelt. Färger fläckar inte och lämnar inga spår, de innehåller inga toxiska ämnen och torkar snabbt. Det krävs inget renoveringsföretag, idag kan du måla om hela väggen eller bara några detaljer själv - snabbt och professionellt.

02_db_03_nd3520_c31_c30_bg5820

Öppen och snabb livsstil tillsammans med stor samhällstolerans låter dig prova på det "otillåtna".
Nu användes ej standardprodukter för att utföra individuella väggprojekt, t.ex. målmallar, dekorstrukturer, specialfärger som appliceras med allt möjligt, inte bara penslar och roller, utan även borstar, plastpåsar eller tömma händer. Det gäller slutresultat som ska bli så personligt och överraskande som det bara går.
På så sätt skapar du inte bara intressant inredning utan lämnar på ett sätt vårt visitkort.

MAXIMALA KONTRASTER
När du designar olika inredningsprojekt tar du gärna med kontrastfärger och då gäller det det extrema. Vitt går hand i hand med svart och grafit. Det blir oerhört på toppen just nu. Med färgspel kan du betona eller "gömma" möbler och utrustning vilket är ju viktigt när det gäller att hålla samma stil. Konsekvens och genomtänkt arrangemang visar fram minimalismen.

03_db_03_c35_c45

 04_db_03_c31_c45

FÄRGKRAFTEN
Nu gäller det intensiva färger. På vardagen behöver du sådan kraftig energi och därför ska du välja starka färger. Och dessutom intresseväckande färgsammanställningar som passar till modern inredning och sätter personligt prägel på utrymmet.

05_db_03_c43_c36_c37

06_db_03_c3_c21_c28.pg

GRÅTT
Grått kommer fortfarande att spela huvudrollen i år. Detta gäller både gråa färgnyanser och strukturer i betong eller sten. Grått garanterar säker sammanställning med nästan alla färger och är synonym till det moderna. Det betonar rummets aktuella karaktär och gör det ännu mer attraktivt.

07_db_03_c42_c31_c29jpg

08_db_03_stiukwenecki_beton

09_db_03_c30

PASTELLFÄRGER
Pastellfärger är alltid i mode. De lyser upp utrymmet så att det ser större ut så de används ofta. De gör dig optimistisk, lugnar ner och får koppla av. De är naturens färger och därför känner du dig utvilad och bekväm i pastellfärgade rum.

 10_db_03_c2_c10

11_db_03_c32

12_db_03_c1_c39

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.