Hur att dekorera väggar med Venedig lera.

Venedig lera är en produkt för strukturmålning inomhus. Den skapar ett intressant lager som påminner om borstad puts. Produkten rekommenderas för inomhusbruk och på arkitektoniska detaljer. Den appliceras lätt och enkelt vilket innebär att alla kan inreda sitt hem på ett intressant och innovativt sätt.

  • Att dölja väggens ojämnheter

Venedig lera har speciella egenskaper och döljer utmärkt alla skador på väggen. Väggar kan skadas mekanisk, byggas på fel sätt eller skadas under byggnadens rörelser, så att de inte längre ser fina och släta ut. Även om dessa skador lagas om och om igen med noggrannhet och precision vid varje renovering, så syns dem fortfarande. Nästa färglager kan inte följa förändringar i putsstrukturen. Då kan du använda dig av strukturmålning som ger en tredimensionell och ojämn yta och maskerar utmärkt alla yttliga brister.

01_db_11

  • Naturligt utseende

Lera i kulörer som påminner om jordfärger (Kristall, Ametist, Zirkon eller Hematit) ser mycket naturligt ut och ger din inredning en lantstil känsla. Som dekordetalj passar den perfekt till inredning i lantstil, eko-stil eller tillsammans med naturråvaror, t.ex. trä, viker, sisalgarn eller linne.

02_db_11

  • Ovanliga lösningar

Strukturmålning är perfekt för dig som letar efter ovanliga, individuella lösningar för dina inredningsprojekt. Strukturmåla för att ge dina väggytor ovanlig karaktär (allt blir ju hand-made!) och mer personlig prägel som skulle betona rummets design och möblering.

03_db_11

  • Loftinredning

Dekoren liknar borstad mineralputs. Med sin enkla och råa form påminner den om gamla industriella områden eller loft. Industristilen är på toppen så använd Venedig lera för att ge din inredning en lämplig betoning, spela med sinnen och visa fram din riktiga potential.

  •  För stiliserade rum

Venedig lera med sina karakteristiska, vita fläckar passar utmärkt för de stiliserade rummen i antik-stilen med väggstruktur som inte alls blir perfekt. Den står ju för att inredningen blir oträffbar och bildar rätt scenografi i dessa utrymmen.

04_db_11

  • För moderna rum

Modern inredning präglas av funktion och minimalism. Den moderna stilen baserar på valfri sammanställning av olika material, stilar och kulörer. Leran i en mild och minimalistisk kulör passar utmärkt till modern inredning.

05_db_11

  • Väggdelar - små arkitektoniska detaljer

Inredningsetaljer som kräver stark betoning kan strukturmålas. En annan struktur och kulör visar fram just denna detalj och gör den nästan dominerande i rummet.

06_db_11

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.