Dekorputs ett sätt att bli av med tråkig inredning

Vill du framhäva en inredningsstil eller förändra den helt på ett intressant och ovanligt sätt? Letar du efter tillgängliga möjligheter som hjälper vi gärna till. Det är kanske dekorputs som du söker. Applicerad massa påminner t.ex. om naturlig sten, skinn, papper, gammal puts eller betong. Strukturer kan vara helt abstrakta, glänsande eller mönstrade. Med dekorputs skapar du en intressant och enastående inredning. Beroende på dina preferenser och idéer samt rummets stil använd produkter för strukturmålning för att skapa unika ytor.

stiuk_perowy_w_kuchni


När kan du använda dekorputs?
1. Produkten passar till minimalistiska inredningar där form och färger inte "konkurrerar" med väggstrukturer. För mycket dekorer, stuckatur, detaljer och prylar kan överbelasta inredningen. Idag undviks ju överdrift. Det är mått och balans som gäller. Strukturputs fungerar bra i minimalistiska inredningar med milda färger och stämning eftersom den spelar redan en dekorativ roll själv.

stiuk_wapienny_w_kuchni
2. För att framhäva eller betona en del av rummet. Dekorputs visar fram platser som ska betonas. Det kan vara sängens kant, en vägg med kamin i vardagsrummet eller bakgrund för ett konstverk i matsalen. Dekorer fångar blicken, fokuserar uppmärksamhet och dominerar hela inredningen.

efekt_deoracyjny_samum_w_sypialni

3. För att framhäva rummets stil. Vissa dekorativa stilar, även de moderna, kan betonas med strukturmålning. Dekorprodukter för strukturmålning passar utmärkt till stiliga, provensalska eller lantliga interiörer men även loft-lägenheter i industristil.

efekt_dekoracyjny_grassi_magnat_style

4. För att skydda väggen. En del produkter för strukturmålning är vattenbeständiga och smutsavvisande. De är därmed ett perfekt alternativ till keramikplattor eller dyra väggbeklädnader i sten eller glas. Du kan även använda dekorputs i badrum, kök, pannrum, garage, skafferi och kallare med en stämningsfull och intressant inredning.

style_2
5. För att skapa en unik och enastående inredning. Ibland räcker det inte med bara färg. När du är ute efter ovanliga lösningar och dina förväntningar överstiger de kulörer som finns med på färgkartor kan du överväga dekorputs. Strukturmålning med rikt urval av strukturer, färger och olika appliceringsmöjligheter kommer att tillfredsställa även de mest kräsna.

efekt_dekoracyjny_velatura_magnat_style

6. För att återskapa eller inreda en historisk interiör, återge dess gamla utseende eller skapa en gammaldags känsla. Produkter för strukturmålning utnyttjas ofta och gärna av scenografer, konservatorer eller konstnärer. De erbjuder många inredningsmöjligheter. Lätt applicering, stort urval och olika möjligheter är produkternas största fördelar.

efekt_dekoracyjny_perla_sabbia_magnat_style

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.