Dekormålning - utnyttja väggarnas möjligheter!

Konstnärlig dekormålning kan ändra inredningen radikalt och skapa riktigt unika projekt. Beroende på stilen, rummets karaktär och egna preferenser väljer du olika möjligheter för att förändra utrymmet runt dig. Och det finns massor att välja från! Inredningsdesigners och arkitekter erbjuder många intressanta sätt för att bli av med tråkiga väggar. Det finns olika produkter på marknaden som hjälper dig skapa en ny, unik, modern och fin väggyta som passar inredningen samt visar fram din personlighet och estetiska preferenser.

stiuk_wenecki_magnat_style_w_lazience

DEKORSYSTEM

Dekorstrukturer är den enklaste men mycket effektiva metoden för en unik vägg. På marknaden finns det färdiga massor för självapplicering. Produkter är tillgängliga i många färger och med olika egenskaper vilket ger breda inredningsmöjligheter.

systemy_dekoracyjne_w_salonie

Massan kan appliceras på hela väggen eller taket, som remsor, cirklar, sockel eller utvalda detaljer. Använd en mall för att få en unik effekt på tredimensionella konvexa mönster. Produkterna är enkla att användas och kan inspireras och lockas till experiment.

salon_w_brazach

MALLAR

Målarmallar har varit i bruk sedan länge och är en uppskattad metod för att ändra inredningen. I dåtiden brukade man använda sig av mönstrade målarrullar som krävde stor erfarenhet och gav tvetydliga resultat. Idag garanterar mallarna större precision. Med mångfaldiga mönstrar och användningsmöjligheter är det ett perfekt verktyg för att leka med kreativitet.

MÅLARTEJP

Alla känner till detta vanliga målartillbehör men det kan användas även för att skapa unika mönster. Remsor, kvadrater, rektanglar, cirklar och olika oregelbundna former - allt dessa kan tejpas ut och måla med precision. Sådana dekorer betonar rummets individuella karaktär. Det räcker med minimala manuella kunskaper och ett bra projekt!

sypialnia_w_kolorze_niebieskim

Fördelen är att färgerna anpassas efter inredningen för att garantera att hela projektet är unikt. Om vi inte säljer det till någon, förstås!

kolory_magnat_ceramic_w_sypialni

LISTER OCH DEKORER

En intressant idé för att dekorera en platt vägg är stuckatur av gips eller cellplast. Dessa passar ju inte bara till stiliga rum i minnesmärkta byggnader. Allt oftare hittar vi dem inomhus som brott mot den minimalistiska tråkigheten eller sammanställning i kontrast på loft-våningar eller med återvunna föremål för att bygga en intressant och ovanlig atmosfär.

system_dekoracyjny_perla_sabbia_w_sypialni

Dekorativa socklar, rosetter och portaler skapar tillsammans med intressanta färger de viktiga detaljer som får rummet se intressant, unikt och fint ut.

magnat_ceramic_-_grafitowy_marmur_w_sypialni

Intressanta dekorer fångar blicken, inspirerar och gör rummet till högglassigt och konstnärligt. Produkter och verktyg tillgängliga på butiker tillsammans med många olika användningsanvisningar och färdiga projekt låter dig genomföra även de mest avancerade inredningsidéerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.