5 moderna dock unika inredningsprojekt till ditt vardagsrum.

Ett väl inrett vardagsrum är inte bara hemmets hjärta utan även den plats där du vilar och träffar med andra. Och dessutom invånarnas visitkort. Vardagsrummets stil, karaktär och färg säger mycket om dig själv, vad du tycker om, vilken still passar dig bäst och vad som du anser vara på toppen. Och visst vill du att det ser modernt, fint och intressant ut. Nedan följer några exempel på intressant inredningsprojekt med avancerade färger.

salon

1) Många funktioner på en liten yta.
En robust soffa förvandlas om nätterna till en bekväm säng och en bred fönsterbräda blir ett ljust och rymligt skrivbord. Vardagsrummet är sovrummet, vilorummet och hemkontoret i ett. Men även det minsta vardagsrummet kan bli stiligt. Rätt färg och tillbehör får det se elegant och rymligt ut.

brzowy_salon

2) Färgkraften
Även gamla möbler (en soffa och en fåtölj från 60-talet) kan se modernt och lite extravagant ut. Allt med moderna pop-art färger som gör vardagsrummet till en intressant blandning av det moderna och det historiska. Gamla möbler med traditionell form men intensiv färg överraskar, inspirerar och lockar fram.

czerwony_salon

3) Balanserad komposition.
En mörk lägenhet i ett gammalt hyreshus ser ändå fint ut. Allt tack vare moderna möbler, belysning och genomtänkt ädel färg på väggarna. Vitt, grått och rubinröd upprepas både på väggen och som dekordetaljer. Det är just därför interiörer samspelar med varandra.

czerwona_ciana_w_salonie

4) Naturlig inspiration
Vill du verkligen koppla av, inred ditt hem med färger och strukturer som påminner om naturen. Väggytan liknar travertin, pälsmattan lockar till att du stryker den med nakna fötter medan blommor i virkad korg och soffans design visar att här råder lantstilen. Men muslingardiner, milda färger och vita moderna möbler bryter mot lantstiliga detaljer så att helheten ser modern och lätt ut.

trawertyn_w_jasnym_salonie


5) Olika nyanser av vitt, svart och grått.
Vita rum fångar in med ljus så rummet ser större ut. Beige möbler står i kontrast mot vit bakgrund även om färgerna ligger nära varandra. Här finns det nästan inga färgskillnader, det gäller bara form och struktur.ciemne_meble_w_jasnym_salonie
Lyckat inredningsprojekt för ditt vardagsrum kan basera på färgbalanser, intressant sammanställning av produkter och ytor eller i möblernas och tillbehörens former. Men det är du som bestämmer vad passar just dig, dina preferenser och behov.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.