5 bästa väggdekorer i modern inredning

Längtan efter att dekorera väggar har troligen funnits så länge som människan. Redan i grottor som urmänniskan bodde i finns väggmålningar med scener ur det vardagliga livet. Konstbehov för att prydda sin bostad ligger i själva människonaturen.
Med moderna dekormetoder kan du prydda dina väggar enligt din egen smak och inredningsstil och integrera dem i dina projekt utan att förlora din individualitet.


1) Strukturmålning.
Strukturmålning med dekormassor kan imitera natursten eller betong. Metoden är mycket attraktiv för du kan själv och utan risk att förlora några kvadratmeter (vilka en riktig natursten eller betong tar) få den effekt som passar med form och färg just din inredning. Strukturmålning på hela bara på en del av väggen är en unik dekoration som ofta präglar hela inredningen.

efekt_betonu_w_sypialni
2) Bilder i storformat.
Med moderna tryckmetoder kan du lätt trycka ut bilder i storformat. Och just storformat återkommer ofta inom inredningstrender. Din favoritfotografi i XXL-format kan bli en intressant väggdekor. Det påminner om gamla bildtapeter dock med en modern touch, med andra teman och högre bildkvalitet.

biały_kolor_we_wnetrzu

3) Väggstickers.
Väggstickers är en enkel och snabb metod för att ändra inredningen. Det finns olika produkter på marknaden vilket låter dig anpassa stickers storlek, karaktär och färg till varje stil.

zielony_w_salonie

4) Tredimensionella paneler.
Monteringsfärdiga detaljer av plast, gips eller kompositmaterial. Ger ett tredimensionellt mönster på väggens yta. Paneler kan målas med väggfärg i alla möjliga kulörer. Sådana produkter förekommer inte ofta men fångar din blick och blir absolut stjärnan i inredningens krona.

shutterstock_144807034shutterstock_121367899


5) Målarmallar.
Att måla dekorer med målarmallar går snabbt och enkelt och ger attraktiva resultat som passar nästan överallt. Mallen kan du använda själv och måla med vilken färg du vill var som helst. Motivets rytm, hur många gånger den upprepas och var du målar det beror bara på ditt projekt. Det krävs inga speciella kunskaper eller särskilda förberedelser. Det finns många mallar med olika motiv på marknaden och eftersom det går så snabbt är det mycket populärt att dekorera väggar med olika motiv.

brazy_w_salonie

Väggen behöver inte bli helt slätt. Släta ytor väntar bara för dina kreativa och fantastiska projekt, behov och verk.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.