10 färgprojekt för din lägenhet.

Det är ju färg som står för den unika inredningen och lägenhetsstämning. Intressant färgsammanställning är ofta en nyckel till hela arrangemanget. Nedan följer sådana färgprojekt som får även de vanliga rummen se lyxiga ut.

  • Violett, blå och beige.

Blåa nyanser sammanställda med violett står för balans och ro. Observera dock att det gäller två kalla färger bredvid varandra. Väljer du att lägga till beige, blir rummet varmare, sofistikerat, stiligt och mysigt.

01

  • Grön och brun.

Vårgrönska och subtilt brunt påminner om naturens färger. De väljs ofta till lägenheter som ligger mitt i storstäder där inredningen avspeglar längtan efter naturen. Dessa färger förknippas med avkoppling och vila och passar bäst till sovrum, vardagsrum och barnkammare.

02

  • Olika ansikten av grått.

Gråa nyanser är fortfarande på toppen och mycket attraktiva, de ser fina ut både i modern och traditionell inredning och passar även till stiliserade rum. Grått ger ordning för olika former och skepnader. Sammanställning av grått och dekorerade ytor fördjupar hela effekten. Färgen passar till små rum men helst med mycket dagsljus eller bra belysning.

03

  • Beige med röda detaljer.

Mysigt och lugnt beige har fått en ny färgdetalj. Tillsammans skapar de en välkommande och varm stämning (trots den starka karaktären). Färgerna ser utmärkt ut i rum med bara sparsam belysning, som vetter mot norr eller bara har ett litet fönster.

04

  • Balans mellan det gråa, gröna och blåa.

Vill du följa trenderna, blanda neutrala färger som lugnande grönt, blått och grafit. Dessa passar perfekt till små rum i modern och lite modigare stil. Subtila och kalla färger ger en känsla av djupet. Grafitfärgade eller mörkgråa ytor ger helheten mer balans och stabilitet. Detta är en intressant, inspirerande och unik sammanställning.

05

  • Turkos och brutet vitt.

Färgerna står för ljus och rum. De skapar en kall nästan kosmisk stämning som passar till mycket modern inredning som kanske inte alla förstår. Den universella sammanställningen går att använda nästan överallt. Den kräver dock sina "fans" eftersom den inte baserar direkt på mänskliga instinkter eller undermedvetna känslor. Denna ädla och sköna duett kräver avancerad smakkänsla.

 06

  • Pastellvariationer.

Subtila, vitaktiga eller neutrala färger ger en stilig inredning som lockar till avkoppling. De står för ordning, tystnad och mildhet.

Pastelowe kolory w pomieszczeniu

  • Brunt och grått.

För de stora och ljusa rummen. Tonade färger i grått och brunt ger rummet ordning och balans. Blänkande och metalliska tillbehör och dekorer är detaljer som introducerar mer rörelse och den magiska energin. Färgerna passar utmärkt till vardagsrummet och alla möjliga vilorum.

brazy_i_szrosci

  • Betong och ljung.

En sammanställning av kontrastfärger och ytor. Den starka och romantiska ljungen på en subtil och absolut slätt yta tillsammans med den kalla råa gråa betongen är som vatten och eld. Två motsatta element som står bredvid varandra och betonar sin plats och roll. Sådant energifullt erbjudande kräver dock rum och ljus. Den passar utmärkt till livfulla vardagsrum med öppet kök.

09

  • Grått, grafit och lövgrönt.

Keramiska plattor passar inte längre i badrummet. De moderna färgerna i olika kulörer skyddar och dekorerar dina väggar lika bra. I detta moderna badrum ställs grått tillsammans med starkt och ljuvligt grönt. En bra idé för estetisk, modern och praktisk inredning.

10

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du få nyheter från webbplatsen prenumerera på vårt nyhetsbrev.